x

VIDEO: Rebellen lever hos Barselona


Barselona er netop landet med levende billeder til deres nyeste single "Fra Wien Til Rom". Se videoen ovenfor.

Det er godt en måned siden, at singlen "Fra Wien Til Rom" ramte æteren og åbnede op for et nyt kapitel i Barselonas (endnu spæde) historie. Nummeret har nemlig ført den unge danske popduo i en ny og mere dyster retning – et mørke, som tydeligt mærkes i videoen, der indfanger sangens melankolske udtryk.

Vi kender det allesammen; de fortvivlede følelser, der hersker, når ungdommens timeglas så småt rinder ud og voksenlivet banker på døren. For hvad gør man så? Giver sig hen til teenage-rebellens vilde ild, eller forliger sig med forandringerne? Det er netop disse følelser, Barselona skildrer i den nye video, der byder på alt fra ungdomsdemonstrationer til ny kærligheds intimitet.

LÆS OGSÅ: Barselona ser tilbage på et heftigt år i ny video

Singlen og den efterfølgende video er lavet i samarbejde med Prxjects by Mercedes-Benz, mens videoen er produceret af Ophav Film. Om tankerne bag videoen siger instruktør Rasmus Petersen:

– Da vi blev præsenteret for nummeret “Fra Wien Til Rom” var det tydeligt, at drengene havde taget deres musikalske udtryk i en retning, som var mere tungt og melankolsk. Det passede os rigtig godt, da vi med musikvideoen gerne ville udforske et anderledes univers og dykke ned i nogle scener og mennesker, som vi ikke havde stiftet bekendtskab med før.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: For store til egne sko

Efterskolevennerne Rud Aslak og Rasmus Theodor er navnene bag duoen, der i den grad har haft god vind i sejlene, siden de debuterede med singlen "Pige og Dreng" tilbage i juni 2017 – og få uger efter indtog Rising-scenen på Roskilde Festival. Med tre mixtapes, to ep'er, et kommende album og adskillige udsolgte koncerter på samvittigheden udgør de et af de absolut stærkeste nye navne på den danske musikscene. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA