x

Amy Winehouse arresteret for vold

Amy Winehouse arresteret for vold

Få popstjerner er så leveringsdygtige i skandalehistorier som den engelske souldiva Amy Winehouse, og i den forløbne uge føjede hun endnu en til det tvivlsomme cv.

Natten til onsdag blev sangerinden arresteret i Camden, nær hendes hjem, hvor hun på en druktur havde tildelt en mand et slag med flad hånd - en lussing. Det rapporterer NME.

Winehouse måtte efterfølgende tilbringe natten i detentionen på Holborn Station, da politiet vurderede, at hun ikke var i stand til at blive afhørt.

Sangerinden blev dog ikke sigtet, men slap med en advarsel. Forseelsen er imidlertid noteret og kan blive brugt imod hende, hvis hun skulle begå en tilsvarende lovovertrædelse i fremtiden.

En talsmand for sangerinden opsummerede efterfølgende forløbet således:

"Frøken Winehouse er blevet afhørt her til morgen i forbindelse med en hændelse i de tidlige morgentimer den 23. april. Hun har indrømmet at have udøvet vold i form af at slå en mand i ansigtet med flad hånd.
Amy var fuldt ud samarbejdsvillig under afhøringen og undskyldte for hændelsen. Hun takkede politiet for deres professionelle håndtering af sagen, og der vil ikke blive taget yderligere skridt i sagen". Talmanden tilføjede, at "Amy ser frem til at fortsætte arbejdet på et nyt album i studiet".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA