x

Ugens hitliste: Benal nærmer sig toppen

Ugens hitliste: Benal nærmer sig toppen

På GAFFAs redaktion fejrer vi hver onsdag med at tage et kig på ugens danske hitliste. Se hvilke albums, der for tiden er sat på repeat i de danske hjem. 

Det kan efterhånden ikke komme som nogen overraskelse, at hele Danmarks Lukas Graham for anden uge i træk løber med sejren og indtager hitlistens førsteplads med 3 (The Purple Album). Forgængeren, Lukas Graham (Blue Album), har trods sine tre år på bagen ligeledes indtaget listens tiendeplads, mens det første udspil fra den københavnske trio også er at finde længere nede på listen. 

LÆS OGSÅ: Dansker lancerer den simpleste – og sværeste – lytteoplevelse i verden

De danske musikforbrugere har også taget godt imod Benals tredje udspil, surprise-udgivelsen Benjamin og Albert – faktisk så godt, at albummet er skudt direkte ind på en andenplads. Meget tyder derfor på, at det ikke kun er anmeldere, der lader sig imponere af den talentfulde hiphop-duo.

Benjamin Og Albert erstatter således sidste uges toer, Folkeklubben, der denne uge må tage til takke med en fjerdeplads. 

Post Malone ligger efter fire uger stadig lunt på tredjepladsen med Beerbongs & Bentleys, mens danskerne stadig mindes den afdøde nationalskjald, Kim Larsen, der stadig optager hele fem pladser på listen. 

LÆS OGSÅ: MÅLING: Danskerne hungrer efter julemusik

Listen byder også en række nye artister velkommen, heriblandt australske 5 Seconds of SummerYoungblood og selveste Queen i forbindelse med premieren på biograffilmen Bohemian Rhapsody

Katinka, der sidste uge lå på en 17.-plads med deres seneste album Vokseværk og Robyn, der optog sidste uges 20.-plads med Honey, er denne uge ikke at finde på hitlisten. 

Se ugens hitlister lige her

LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: 12 nye, håndplukkede tracks


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA