x

Sex & the City-soundtrack på trapperne

Sex & the City-soundtrack på trapperne

Tv-serien om de umådeligt sex-fikserede singlekvinder i New York i 90'erne har et trofast publikum, så det skulle da være mærkeligt, om der ikke kom en film ud af forlægget.

Det gør der som bekendt også, og varen med den opfindsomme titel "Sex & the City: The Movie" har dansk premiere den 6. juni. Allerede fire dage forinden kan man imidlertid komme i rette stemning inden premieren.

Den 2. juni udkommer nemlig lydsporet til de fire hovedpersoners - mere eller mindre - romantiske eskapader.

Det er den efterspurgte producer Salaam Remi (Nas, Amy Winehouse, the Fugees), som på opfordring af instruktør Michael Patrick har skruet soundtracket sammen til hvad producenterne kalder "den ultimative film om kærlighed".

Remi har skrevet et helt nyt åbningsnummer til filmen, ”Labels Of Love”, der bliver fremført af Fergie (billedet), som grundlagde sin stjernestatus i gruppen Black Eyed Peas.

"Jeg voksede, ligesom mange af mine veninder, op med "Sex & the City". Vi havde det som om, at de her figurer var vores veninder, så det er fantastisk af være involveret i det her projekt. Jeg er stor fan og meget beæret over, at de ville have mig med", siger sangerinden.

I den anden ende rundes filmen af med sangen"All Dressed in Love", skrevet af MC Jack Splash og Gnarls Barkleys Cee-Lo Green, der spiller under rulleteksterne. Den har Jennifer Hudson i den vokale front. Hudson er også på filmens rolleliste som Carrie Bradshaws (Sarah Jessica Parker) personlige assistent.

Resten af "Sex and the City: Original Motion Picture Soundtrack" er et eklektisk mix af sange fra kunstnere som Indie.Arie, Jem, Al Green & Joss Stone - med Stones vokaler indspillet specielt til soundtracket - og indiebands som Morningwood, The Bird & the Bee, og The Weepies. Albummet indeholder desuden klassikere fra Nina Simone og Run D.M.C.

Trackliste:

1. "Labels or Love" - Fergie
2. "All Dressed In Love" - Jennifer Hudson
3. "Mercy" - Duffy
4. "The Look Of Love" (Madison Park vs Lenny B Remix) - Nina Simone
5. "New York Girls" - Morningwood
6. "All This Beauty" - The Weepies
7. "I Like The Way" - Kaskade
8. "It's Amazing" - Jem
9. "How Deep Is Your Love" - The Bird & The Bee
10. "The Heart Of The Matter" - India.Arie
11. "Auld Lang Syne" - Mairi Campbell & Dave Francis
12. "Kissing" - Bliss
13. "How Can You Mend A Broken Heart" - Al Green featuring Joss Stone
14. "Walk This Way" - Run-D.M.C. featuring Steve Tyler and Joe Perry of Aerosmith
15. "Sex and the City Movie Theme" - The Pfeifer Broz. Orchestra

"Sex & the City: Original Motion Picture Soundtrack" er på gaden 2. juni 2008.

Info om filmen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA