x

VIDEOPREMIERE: Sherpa er skarpe i det upolerede univers


Den danske duo har forvandlet deres seneste single "Soldier" til en akustisk liveversion. Se videoen ovenfor.

Tag en talentfuld tangentspiller og en formidabel sanger og placér dem så i en gammel, københavnsk flygelbutik med mikrofon og flygel som eneste rekvisitter. Og vent så på, at magien indtræder.

I Sherpas livesession af "Soldier" er stemningen sat fra allerførste anslag. Den dramatiske popsang er forvandlet til en nedtonet version, hvor lytteren føres helt tæt på duoens musikalske univers – på en særlig intim og indlevende facon. Særligt den stærke vokal står i front i den dystre fortælling om kampen for at samle et ituslået forhold.

LÆS OGSÅ: KarriereKanon-vinder Sherpa: – Vi er nok nogle dramatiske personligheder

Om videoen siger Carsten, frontmand og sanger: 

– Til denne akustiske version har vi ændret melodien og en enkelt akkord i omkvædet. Studieversionen af "Soldier" er ganske dramatisk i sit udtryk, og det var derfor vigtigt for os også at vise sangen fra dens mere hjerteskærende og nøgne side.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Lovende debut fra KarriereKanonen-vindere

Sherpa vakte for alvor opmærksomhed, da de løb med guldet i talentkonkurrencen KarriereKanonen tilbage i 2017. Siden har de udgivet debutalbummet Heartless, høstet en masse airplay og spillet på en række af landets scener. Og rygtet siger, at duoen går det nye år i møde med to ep-udgivelser i ærmet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA