x

VIDEO: Tidligere Minds-medlem debuterer med ny gruppe


Mars & Holly debuterer med singlen "Anker Hos Dig" med tilhørende video. Se den ovenfor.

Byd velkommen til Mars & Holly – en ny dansksproget synth-popduo (ikke at forveksle med de klassiske chokoladebarer). Gruppen består af sanger og pianist Amy Horn og producer og instrumentalist Mikkel Bech-Hansen, tidligere keyboardspiller i The Minds of 99.

"Anker Hos Dig" er første skud på stammen fra det musikalske makkerpar. Med inspiration i 80'erne har de kreeret en stram pop-produktion af bløde synths og hårdtslående trommer i et godt tempo, toppet af en skæv lyrik, der både byder op til undren og underholdning. I følge duoen selv er udtrykket skarpt, men samtidig åbent til fri fortolkning.

LÆS OGSÅ: Statens Kunstfond kårer årets bedste musikudgivelser

I samarbejet tager de to musikere afsæt i hinandens modsætninger:

– Vores forskelligheder er grunden til, at musikken får sin dynamik. Vi er gode venner og enige om en masse ting, men vi tænker og arbejder på hver vores måde. Og det er den uoverensstemmelse, som skubber musikken ud på spidsen, hvor den for alvor bliver spændende, fordi den rummer kontrasterne og både er let og tung, stærk og svag eller fræk og seriøs på samme tid, forklarer Amy.

LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: 12 nye, håndplukkede tracks

Der venter meget mere Mars & Holly lige rundt om hjørnet. I starten af det nye år rammer debut-ep’en "Lårkorte Tanker". Derudover kan duoen opleves som support for Jærv på Radar i Aarhus den 12. april og på Vega i København den 13. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA