x

Se intens MØ hos Jimmy Fallon


Tilbage i det amerikanske talkshow

MØ har netop været i The Tonight Show hos Jimmy Fallon, hvor hun fremførte sin aktuelle hitsingle "Blur", og det var som sædvanlig en intens optræden – denne gang med akustisk guitar (ligesom på studieudgaven af sangen) og med MØ på lidt mere højhælede støvler, end man plejer at se hende i. Og på bagscenen en smuk måne, også selvom sangteksten omtaler en "bad moon tonight". 

En del har påpeget "Blur"s musikalske lighed med Pixies-klassikeren "Where Is My Mind?", og det er der da også flere YouTube-brugere, der diskuterer i kommentarfeltet.

MØ har flere gange tidligere optrådt hos Jimmy Fallon, blandt andet med hittet "Final Song" i 2016 og sammen med Diplo på "Get it Right" i 2018.

"Blur" stammer fra MØs andet album, Forever Neverland, som udkom i oktober 2018, mere end fire år efter debuten No Mythologies to Follow, og fik ganske pæne anmeldelser, også af GAFFA.

LÆS OGSÅ: Mere strømlinet, men MØ har den stadig

MØ er for tiden på turné i USA og fortsætter til marts i England. Hun har også en koncert i New York 31. maj og to i Rusland til juli, men har endnu ikke offentliggjort danske koncerter i 2019. Sidste år optrådte hun tre gange i Danmark, på Heartland og Smukfest samt i Royal Arena.

LÆS OGSÅ: Peter Pan er en pige – og hun får Royal Arena til at flyve

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA