x

Madonna er nummer et

Madonna er nummer et

Madonna har sat sig hårdt på førstepladserne rundt om i verden i denne uge, og ikke overraskende har megastjernen også solgt nok plader herhjemme til at sætte sig på førstepladsen af den danske albumhitliste.

Sangerinden har netop offentliggjort en verdensturné, der dog ikke bringer hende forbi Danmark, men mon ikke "Hard Candy" kommer til at klare sig ganske godt på den danske hitliste de næste uger alligevel.

Ugens næsthøjestplacerede nyhed er det længeventede album fra Portishead, der bærer titlen "Third". Gruppen spillede en udsolgt koncert i København i starten af april, og naturligt nok har interessen for det nye album været stor. Om det efterfølgende så kan nå ud til et bredere publikum end gruppens hårde kerne af fans, vil tiden vise.

Tredjepladsen besiddes af Amy MacDonald, der er koncertaktuel på Beatday08 til august, og på fjerdepladsen finder vi endnu en nyhed.

Den kommer fra Runrig, der netop har udsendt "Year Of The Flood - Live At Loch Ness", der følger op på "Everything You See" fra sidste år.

Herefter skal vi ned på en 24. plads for at finde ugens fjerde nyhed, der kommer fra endnu et band, der netop har gæstet Danmark.

Det drejer sig om engelske Tindersticks, der debuterer på listen i denne uge med albummet "The Hungry Saw".

De sidste to nyheder i denne uge kommer fra danske navne. Ind som nummer 32 ryger Majors, der er en ny rapgruppe bestående af de erfarne navne Static, Nat Ill, DJ Noize, J-Spliff og Negash Ali.

Sidste nyhed kommer fra Grand Prix-vinderen Simon Mathew, hvis album "All For Fame" ligger på en 37. plads i denne uge.

Se hele hitlisten hos hitlisten.nu


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA