x

Sådan får du råd til at tage til koncert med et lån

Sådan får du råd til at tage til koncert med et lån

Det kan være frustrerende at have ventet i flere måneder eller måske endda år på en bestemt koncert og så slet ikke have muligheden for at købe billet til denne. Det kan selvfølgelig være, at du har sparet op og kun mangler til en del af billetten/turen. Du kan derfor overveje at tage et lån penge hurtigt til at dække det resterende beløb eller købe hele billetten, således du kommer afsted.

Der er flere fordele ved at låne penge såsom at man ikke skal fortælle, hvad man låner penge til, kort ansøgningsproces og hurtig udbetaling. Det kan derfor være en god ide, hvis datoen for billetsalget pludselig bliver offentliggjort og du har brug for pengene, så du kan slå til.

Vi har i nedenstående guide udarbejdet tre tips til at finde frem til det bedste lån til lige netop din økonomisk situation, som du befinder dig i, så du kan købe billetten og dermed får den oplevelse, som du drømmer om.

1. Kig på din privatøkonomi

Det første som du bør gøre er at analysere din nuværende privatøkonomi. Dette skal du gøre for at kende til det præcise beløb, som du mangler til at købe koncertbilletten. Det er altid dyre at låne penge end tage pengene fra din egen konto. Af denne årsag bør du ikke låne flere penge, end du har brug for.

Derudover bør du også overveje, om du overhovedet har plads i økonomien til at tilbagebetale et eventuelt lån i fremtiden. Dette er vigtigt, eftersom at et lån selvfølgelig skal tilbagebetales, hvorfor selve tilbagebetalingen er en ekstra udgift i dens løbetid. Det koster selvfølgelig altid at låne penge, men det bliver mærkbart dyrere, hvis du ikke overholder din betalingsaftale, som du har godkendt i forbindelse med optagelse af lånet. Derfor skal du være særlig opmærksom på, om din privatøkonomi kan klare en ekstra udgift i lånets løbetid.

2. Lån penge hurtigt men husk at sammenligne

Hvis du finder frem til, at du sagtens kan håndtere tilbagebetaling af et givent lån, bør du klikke ind på en online sammenligningstjeneste for lån såsom Fair-laan.dk og moneylender.dk. En sammenligningstjeneste for lån som nævnte og mange andre lever af at skabe transparenthed på lånemarkedet, så du, som forbruger, kan danne dig et overblik over lånemarkedet, som førhen af mange blev betegnet som en jungle at finde rundt i. En sådan sammenligningstjeneste formidler lån på vegne af mange låneudbydere, så du kan finde frem til det bedste lån til din økonomi på en side. Du behøver af denne årsag ikke at storme rundt til forskellige låneudbydere og indhente tilbud.

Det eneste som du skal gøre er at indtaste ønsket beløbsstørrelse og din alder, hvorefter der fremkommer lån som harmonerer med dine informationer. Du kan således efterfølgende nemt sammenligne de forskellige lån fra de mange låneudbydere, hvis du altså ved, hvad du skal kigge efter, når du sammenligner. Hvis du ikke er klar over, hvad du skal kigge efter, så anbefaler vi, at du læser nedenstående.

3. Årlige omkostninger i procent og løbetid - hvad er disse?

Det første begreb som du bør kende er årlige omkostninger i procent også forkortet; “ÅOP”. Dette begreb inkluderer følgende; renter, gebyrer og andre omkostninger, hvorfor dette er et omfattende begreb som derfor er godt til at sammenligne lån med.

Vi har nævnt løbetid tidligere i denne guide, idet det er vigtigt, at du er klar over, at tilbagebetalingen af et lån i dens løbetid er en ekstra udgift, som du bør betale til tiden med henblik på at undgå rykkere. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA