x

Madonna beholder førstepladsen

Madonna beholder førstepladsen

Sidste uges store danske udgivelse kom fra Veto, der var klar med deres andet album "Crushing The Digits". Albummet kom ud til flotte anmeldelser, og nu ser det ud til, at salgstallene kommer til at matche de flotte ord.

I hvert fald er gruppen gået direkte ind på en andenplads på ugens albumhitliste kun slået af Madonna, der allerede gik guld i den første uge.

Veto springer dermed ind foran Gavin DeGraw, der tidligere har kunnet smykke sig med titlen som den mest spillede mand på dansk radio med singlen "I Don't Wanna Be".

Han ligger i denne uge på en tredjeplads med albummet "Gavin DeGraw", og ligger dermed foran henholdsvis Amy McDonald og Runrig i top fem.

Sidste nyhed i top ti kommer fra John Mogensen med albummet "Livet Skal Jo Leves", og der er i denne uge også kun en enkelt nyhed i top 20.

Den kommer fra debutanten Annika Aakjær, der har fået flotte anmeldelser og megen omtale for sit album "Lille Filantrop", der ryger ind som nummer 18 i denne uge, hvor hun samtidig er sidste nyhed på denne uges top 40-liste.

Se hele hitlisten hos hitlisten.nu


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA