x

50 Cent blev angiveligt beordret skudt af politiinspektør

50 Cent blev angiveligt beordret skudt af politiinspektør

”Jeg tager denne trussel meget seriøst” har den berømte rapper meddelt

Ifølge en artikel fra Rolling Stone er New Yorks politiafdeling i færd med at undersøge politikommandant Emanuel Gonzalez, der tilbage i juni 2018 angiveligt gav ordre til sine betjente om at skyde den berømte rapper 50 Cent, hvis civile navn er Curtis Jackson.

Ordren skulle være givet af Gonzalez under et navneopråb i forbindelse med en velgørenhedsboksekamp afholdt af New Yorks politiafdeling, som Jackson ifølge rygter ville deltage i.

I Rolling Stone-artiklen kan man læse udsagnet fra en unavngiven kilde med information om sagen: ”Inspektøren sagde det bare ved opråbet, og jeg tænkte WTF,” siger kilden.

Jackson reagerede på nyheden om truslen ved at poste et billede af Gonzalez på Instagram med beskrivelsen: ”Dette er Emmanuel Gonzalez. Han tror, at han har beef med mig, så han sender sine homies ud for at gøre noget ved det”.

Der er ingen optagelser af det omtalte politiopråb, men Gonzalez skulle efter sigende have fået sin ordre til at lyde som en joke efterfølgende. Sagen blev dog taget op til revision, eftersom Jackson og Gonzalez på daværende tidspunkt befandt sig i konflikt med hinanden grundet beskyldninger mod politiinspektøren.

Rapperen havde lavet et opslag på Instagram, hvori han med beskrivelsen ”Get the strap” (slang for pistol) anklagede Gonzalez for at afpresse ejeren af natklubben Love and Lust. Jackson fjernede senere opslaget, men det var angiveligt nok til at få politiinspektøren til at frygte for sin sikkerhed.

New Yorks politiafdeling er igang med at efterforske sagen. 50 Cent har meddelt på sociale medier, at han tager truslen meget alvorligt, og at han er bekymret over, at New Yorks politiafdeling ikke tidligere havde gjort ham opmærksom på hændelsen:

50 Cent gav koncert i Royal Arena d. 15. september 2018.

LÆS OGSÅ: 50 Cent til Danmark


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA