x

R. Kelly giver følelsesladet interview efter sin løsladelse

R. Kelly giver følelsesladet interview efter sin løsladelse

"Uanset om det er nye rygter, gamle rygter, fremtidige rygter – det passer ikke"

R. Kelly har nu givet sit første interview, efter at han i forrige weekend meldte sig selv og tilbragte tre nætter i fængslet i Chicago, inden han blev løsladt mod kaution. Kelly er sigtet for sexovergreb på fire kvinder, de tre af dem mindreårige, i perioden 1998-2010.

Interviewet er givet til tv-kanalen CBS's program This Morning og bliver sendt i dag klokken 7 lokal tid (i dag klokken 13 dansk tid). CBS har allerede lagt to klip ud fra interviewet. I det ene benægter Kelly kategorisk og ganske følelsesladet anklagerne mod ham for sexovergreb på mindreårige: "Uanset om det er nye rygter, gamle rygter, fremtidige rygter – det passer ikke," siger han og påpeger, at han tidligere er blevet frikendt i en retssag. Han afviser senere i klippet at have indespærret og misbrugt kvinder: "Hvorfor skulle jeg gøre sådan noget, med min skøre fortid? Hvor dumt ville det være? (...) Jeg kæmper for mit fucking liv". Se klippet nedenfor – artiklen fortsætter under klippet.

I det andet klip bliver r&b-sangeren spurgt om, hvad han synes om, at kolleger som John Legend og Lady Gaga, der begge har arbejdet sammen med ham, nu tager afstand fra ham. Legend har kaldt Kelly en "serie-voldtægtsforbryder", mens Lady Gaga har undskyldt, at hun har arbejdet sammen med ham.

"Lady Gaga er et stort talent. Det er uheldigt, at hun ikke bruger sin intelligens mere, når det gælder sådan noget. For alle, der er berømte, kan blive beskyldt for så mange forskellige ting," siger Kelly. Et svar, intervieweren Gayle King ikke er helt tilfreds med. Se klippet nedenfor. 

R. Kelly har været under massivt angreb, siden en række kvinder i januar stod frem i dokumentarserien Surviving R. Kelly på den amerikanske tv-kanal Lifetime og fortalte om at blive udsat for seksuelle overgreb af stjernen, i flere tilfælde da de var mindreårige. R. Kelly har afvist alle anklager.

Sangeren er gentagne gange gennem årene blevet beskyldt for sexmisbrug af kvinder, til tider mindreårige. Han er dog aldrig blevet dømt for noget, men blev frikendt ved en retssag i 2008.

LÆS OGSÅ: R. Kelly løsladt mod kaution

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA