x

Katinka Bjerregaard medvirker i ny teaterforestilling

Katinka Bjerregaard medvirker i ny teaterforestilling

Forestillingen hedder Jagten på det gode menneske og indeholder ny musik skrevet af sangerinden og sangskriveren Katinka Bjerregaard, som også vil kunne opleves blandt de medvirkende på scenen.

Jagten på det gode menneske er skrevet af den Reumertvindende dramatiker Julie Maj Jakobsen og har urpremiere på BaggårdsTeatret den 22. februar 2020.

Forestillingen omhandler den danske forfatter og globale humanist Karin Michaëlis’ liv og kommer, som teaterdirektør Jakob Bjerregård på BaggårdsTeatret udtaler, til at udfolde en lokalforankret scenekunst og et drømmecast af danske performere. Jakob Bjerregaard Engmann udtaler yderligere følgende:

”Katinka er en af nutidens mest interessante sangskrivere og musikere og kommer til at stå på scenen sammen med Josephine Nørring, der lige nu brillerer i forestillingen Dannebrog, Anders Budde Christensen samt en af dansk teaters store skuespillerinder, Meike Bahnsen."

Kulissen er således sat for at levere et friskt pust til den danske teaterscene, hvor det særligt bliver interessant at opleve den danske sangerinde i en anderledes set-up end dem, hun vanligt gør sig bemærket i.

Katinka Bjerregaard har i front for gruppen Katinka efterhånden slået sig fast som én af den danske musikscenes prominente sangere og sangskrivere. Bandet udgav senest Vokseværk som sit andet album i 2018 og kan i øjeblikket opleves på en forårsturné, hvis datoer kan ses i nedenstående artikel.

LÆS OGSÅ: Katinka udgiver dramatisk musikvideo og tager på forårsturne 

Billetter til Jagten på det gode menneske kan købes HER


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA