x

Tidligere Slipknot-medlem afviser genforening

Tidligere Slipknot-medlem afviser genforening

Den tidligere Slipknot-sanger- og perkussionist Anders Colsefni melder ud, at han ikke vil slutte sig til bandet

I sidste uge kunne GAFFA meddele, at det amerikanske nu metal-band Slipknot og deres perkussionist Chris Fehn var gået hver til sit, efter at Fehn havde sagsøgt de øvrige medlemmer for manglende betaling for både koncertvirksomhed og merchandisesalg. Kort efter afskeden foreslog en Twitter-bruger, at bandets oprindelige sanger og perkussionist Anders Colsefni kunne tage Fehns plads. Havde man sat håbet op efter en sådan genforening, bliver man desværre skuffet, da en NME-artikel bevidner, at Colsefni offentligt har afvist spekulationer om en tilbagevenden til Slipknot.

LÆS OGSÅ: Slipknot: Chris er ikke længere medlem af gruppen

Colsefni var et af bandets oprindelige medlemmer fra 1995 til 1997, og på Twitter havde gruppens nuværende sanger Corey Taylor (billedet) endda skrevet, at han ”ville elske” at have Colsefni tilbage i bandet. Denne kommentar er dog siden blevet slettet, skriver NME. Colsefni har nu givet sin udmelding på Facebook:

”Jeg kommer ikke til at genforenes med Slipknot. Det er bestemt ikke på grund af fjendtlighed over for dem, men jeg kender simpelthen bare ikke de fyre længere. Jeg lader som regel tvivlen komme dem, jeg ikke kender, til gode.”

Se Colsefnis opslag nedenfor:

Colsefsni forklarer, at han de seneste 27 år har arbejdet med betonkonstruktioner for at forsørge sin familie, men at han stadig har fundet tid til at arbejde med musikken i forskellige bandsammenhænge – uden at det er blevet til det store, som han selv siger.

”Hvor meget jeg end havde drømt om at genforenes med min kreation (hold mund, jeg ved godt, det er et andet band nu!), så er drømmen ikke stærk nok til at risikere at blive hjemløs, når turnéen er overstået.”

Slipknot offentliggjorde tidligere i marts, at deres sjette studiealbum er på gaden 9. august. Bandet har desuden annonceret deres sommerturné Knotfest Roadshow, hvor de turnerer sammen med Gojira, Behemoth og Volbeat.

LÆS OGSÅ: Slipknot offentliggør udgivelsesdato – og turné med Volbeat


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA