x

Annika Aakjær erstatter Carpark North på Spot

Annika Aakjær erstatter Carpark North på Spot

Spot Festival i Århus er blevet ramt af sit første afbud. Det er Carpark North, der har valgt at aflyse i samråd med festivalen, fordi arbejdet med deres kommende, tredje album trækker ud.

- Vi har - efter aftale med Carpark North og BeatBox Booking (gruppens koncertagentur, red.) - valgt at tage dem af programmet, da deres nye singleudspil - mod forventning - alligevel ikke når at blive klar før Spot, siger Spot- festivalens leder Gunnar Madsen og fortsætter:

- Dermed er en væsentlig del af forudsætningerne for at præsentere dem på dette års festival bristet. Vi glæder os til at høre deres nye materiale og vil se frem til at støtte op om - og samarbejde med bandet - ved anden lejlighed enten på dansk eller international grund.

Elektrorockerne i Carpark North får dog kvalificeret erstatning i en lidt anden musikalsk boldgade. Den nordjyske, tidligere århusiansk og nu københavnsk bosatte singer-songwriter Annika Aakjær er blevet tilføjet programmet.

Annika Aakjær har netop udgivet cd'en "Lille Filantrop" med ligefremme og til tider ramsaltede danske tekster. En cd, som anmelderne har været glade for. Ikke mindst GAFFAs Leonora Christina Skov, som kastede fem stjerner efter cd'en og uddelte superlativer som: "Hun er ung, hun har masser af kant, og hun lyder ikke som nogen som helst anden." Skov sluttede med ordene: "Annika Aakjær er helt klart kommet for at blive". Om du er enig i den vurdering, kan du nu ved selv bedømme på årets Spot-festival.

Spot Festival finder sted på en lang række spillesteder i Århus midtby 5.-7. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA