x

The Savage Rose giver deres største indendørs koncert

The Savage Rose giver deres største indendørs koncert

Efter 50 år med koncerter på en lang række af landets store scener indtager det danske rockband for første gang K.B. Hallen

Det vil både være uundgåeligt og upassende at gøre rede for dansk rockmusiks helt store navne uden også at nævne The Savage Rose. Bandet med sanger Annisette Koppel i front har gennem de sidste fem årtier år optrådt på mange af landets store scener og festivaler, men den 23. november 2019 skriver de historie med deres største indendørskoncert til dato i K.B. Hallen.

LÆS OGSÅ: Fredsduen lettede over hjertegribende jubilæumskoncert

Det bliver bandets første koncert i det navnkundige spillested, skønt Annisette teknisk har betrådt scenen før:

– Jeg glæder mig utroligt meget til at skulle synge i det store store rum, hvor jeg engang for længe siden, som bare 10 år gammel i hvide ankelstrømper og kridtede sko, stod på scenen og sang til et show med en masse andre solister. Nu – 60 år senere – er det sammen med The Savage Rose, og det bliver vores største indendørs koncert herhjemme nogensinde, lyder det fra Annisette, der ser frem til at fylde den navnkundige hal med musik og tage del i dens historie:

– Jeg kan kun drømme om et fyldt K.B. Hallen fra gulv til loft af musikglade mennesker – den varme og intensitet, vi sammen kan tilføje musikånderne i hallens lange historie, vil få det hele til at smelte sammen.

LÆS OGSÅ: GAFFA-skribent udgiver bog om Savage Rose

K.B. Hallen fungerede som spillested i syv årtier og har hæderkronede navne som Billie Holiday, Chuck Berry, The Beatles, Led Zeppelin og The Who i gæstebogen. I september 2011 satte en tragisk brand en midlertidig stopper for musikken, men i januar genopstod K.B. Hallen, og The Savage Rose er nu klar til at bidrage til stedets lange og imponerende liste af kunstnere.

The Savage Rose optræder i K.B. Hallen lørdag den 23. november 2019. Billetter sættes til salg søndag den 31. marts kl. 10.00 og kan købes på billetlugen.dk.

Tidligere på måneden blev The Savage Rose og Neil Young offentliggjort til årets Tinderbox Festival.

LÆS OGSÅ: Neil Young kommer til Danmark


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA