x

Last Mile på vej med debut

Last Mile på vej med debut

Mange metalfans fik det lange garn galt i halsen, da Hatespheres sanger Jacob Bredahl i efteråret 2007 oplyste, at han forlod bandet, mens det var på toppen af sin karriere som Danmarks vel nok største internationale metalsucces i disse år.

Hatesphere fik dog hurtigt en ny sanger, og nogenlunde samtidig oplyste Bredahl, at han var trådt ind som guitarist i hardcore-gruppen Last Mile, der derudover består af tre andre erfarne danske metalmusikere: Laurits Medom (eks-As We Fight), trommeslager Michael Sørensen (Barcode) og bassist Lennart Hansen (Stomped).

Nu har Last Mile annonceret, at de 25. august udsender deres endnu ubetitlede debutalbum. Pladen er dog endnu ikke indspillet, idet gruppen først går i studiet i begyndelsen af juni, men de lover altså at have resultatet klar i slutningen af august. Pladen indspilles i Jacob Bredahls egne Smart’N’Hard-studier i Århus.

Om Last Mile udtaler Jacob følgende:
”Vi er fire gutter, der alle har været i scenen i mange år. Vi ved, hvad vi vil, og hvad vi ikke vil,” udtaler Jacob og fortsætter. ”Desuden er det sgu det bedste i verden at ha’ en forsanger, der ikke drikker.”

Hvad man skal lægge i den sidste sætning, melder den gamle Hatesphere-sanger ikke noget om.

Bredahl fortsætter:
”Danmark er ikke just kendt for at være et "hardcore-land", men det kan Last Mile forhåbentlig være med til at lave om på. Vi er ikke ude på at opfinde den dybe tallerken. Til gengæld lyder den flade tallerken federe end nogensinde. Det skal ikke kun gå hurtigt og være så punket som overhovedet muligt – der er skam også tunge sager i vente.”

Last Mile kan opleves følgende steder i den kommende sommer:
7. juni @ Lunden, Silkeborg
18. juli @ Lades, Kbh
27. juli @ Ungdommens Hus, Fredericia
14. august @ VoxHall, Århus
22. august @ Bygningen, Vejle
4. september @ Amager Bio, Kbh
5. september @ Gimle, Roskilde
6. september @ Train, Århus
11. september @ Posten, Odense
12. september @ Fermaten, Herning
13. september @ Studenterhuset, Aalborg
19. september @ Tobakken, Esbjerg
20. september @ Musikhuset, Slagelse
26. september @ Den Gl. Sportshal, Nakskov
27. september @ Godzzfest, Kolding

Last Mile på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA