x

TopGunn surprise-udgiver nyt album

TopGunn surprise-udgiver nyt album

”Jeg vil gerne give lytterne en ordentlig pakke musik, der viser, hvor jeg er henne nu.”

Oliver Gammelgaard alias TopGunn rammer som en glædelig overraskelse gaderne med sit tredje album 1991 i dag. Albummet kan høres her: 

Den danske rapper og sanger har indenfor de seneste år udgivet flere hitsingler. Der er dog alligevel gået fire år, siden TopGunn sidst har udgivet et album.

LÆS OGSÅ: TopGunn: Det her er året, hvor jeg bliver rigtig, rigtig stor

Tiden efter udgivelsen af Ingen Andre-albummet fra 2015 er blandt andet blevet brugt på at skabe 1991, som eftersigende har været under støbeskeen i tre år, og som TopGunn med følgende kommenterer:

”Jeg vil gerne give lytterne en ordentlig pakke musik, der viser, hvor jeg er henne nu. Der har været lidt stille fra min side i noget tid, og hvis det var mig, der var lytter, ville jeg gerne have et helt album at lytte til.” Albummet indeholder dog kun otte numre og varer cirka en halv time.

1991 referer til Topgunns eget fødeår og er foruden at være et frisk pust i den danske rapper og sangers musikkarriere også et album, som giver et indblik i en sjov og anderledes periode af TopGunns liv, hvor nat og dag er blevet byttet om:

”Alle sange på ’1991’ er lavet om natten. Det er lyden af nætter i København. Det er storbymusik.”

Pladen rummer som nævnt i alt otte numre, som er produceret af TopGunn selv og i samarbejde med Asmus og Emil Harm. Dertil indeholder flere af sangene på det nyudgivne album gæstevers af blandt andre Benjamin Hav fra Benal, Lord Siva og Citybois.

Lad os se, om ikke flere af 1991’s numre går direkte ind på de danske hitlister og bidrager til en festlig forårsstemning. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA