x

Grotesk forklaring: Derfor mødte R. Kelly ikke op i retten

Grotesk forklaring: Derfor mødte R. Kelly ikke op i retten

R&b-stjernen kan ikke læse

Som vi skrev forleden, tabte R. Kelly for nylig et civilt søgsmål om et seksuelt overgreb på en mindreårig, fordi han ikke mødte op i retten.

LÆS OGSÅ: R. Kelly idømmes skadeserstatning efter fravær i retten

I retsdokumenter, som TMZ har fået adgang til, skriver Kellys advokater følgende: "Kelly lider af indlæringsproblemer, som hindrer hans evne til at læse ... alt i alt kan han ikke." At Kelly i så fald kunne få andre til at læse dokumenterne op for ham, har tilsyneladende ikke foresvævet ham.

Kellys advokater klager ifølge TMZ også over, at sagsøgeren Heather Williams' advokat sendte stævningen til Kelly på et tidspunkt, hvor han allerede sad i fængsel grundet manglende betaling af børnebidrag, og at stævningen burde været sendt direkte til Kellys advokater eller til Kellys adresse i Trump Tower i Chicago. Ifølge Williams var sikkerheden stå stor i Trump Tower, at hun ikke kunne aflevere stævningen her, men det afviser Kellys advokater.

LÆS OGSÅ: R. Kelly giver følelsesladet interview efter sin løsladelse

R. Kelly har været under massivt angreb, siden en række kvinder i januar stod frem i dokumentarserien Surviving R. Kelly på den amerikanske tv-kanal Lifetime og fortalte om at blive udsat for seksuelle overgreb af stjernen, i flere tilfælde da de var mindreårige. R. Kelly har afvist alle anklager.

Sangeren er gentagne gange gennem årene blevet beskyldt for sexmisbrug af kvinder, til tider mindreårige. Han er ikke tidligere blevet dømt for noget, men blev frikendt ved en retssag i 2008.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA