x

Kiefer Sutherland giver dansk koncert

Kiefer Sutherland giver dansk koncert

Hollywood-skuespilleren Kiefer Sutherland er også country-sanger og -sangskriver, og med den hat på giver han koncert i Pavillonen i Grenå den 15. august.

Den canadisk-britiske kunstner er søn af skuespillerne Donald Sutherland og Shirley Douglas, så det kom ikke som den store overraskelse, at han valgte at gå samme vej.

Allerede i slut-80’erne og begyndelsen af 90'erne brød Kiefer igennem i Hollywood i film som Lost Boyz, Young Guns, A Few Good Men og The Three Musketeers. Senere har man blandt andet kunnet opleve ham i Lars von Triers film Melancholia fra 2011.

Han er også kendt i rollen som Jack Bauer i tv-serien 24 timer, der både har vundet de fornemme Emmy- og Golden Globe-priser. Senest har man kunnet se ham som pæsident i den aktuelle og roste Netflix-serie Designated Survivor

Sutherland har dog også en stor kærlighed til musikken. I starten af 2015 spillede han to numre, han havde skrevet, for sin gode ven, sangeren og sangskriveren Jude Cole. De to havde tidligere startet og drevet pladeselskabet Ironworks. Cole kunne lide, hvad han hørte og opfordrede Kiefer Sutherland til at tage ud og spille sin musik. Det blev til en tour rundt til mindre spillesteder og barer i USA. De to sange blev hurtigt til flere, og Kiefer Sutherland og Cole besluttede at lave et album sammen. I 2016 udkom så Kiefer Sutherlands debutalbum, Down in a Hole.

Albummet fik pæne anmeldelser, og Sutherland turnerede i USA og Europa i 2016 og 2017, hvor han blandt andet besøgte Skråen i Aalborg. Nu vender han tilbage til landet, og denne gang er han aktuel med et nyt album, Reckless & Me.

Forsalget til koncerten begynder den 17. maj klokken 10 på Pavillonen.dk

Varm op med den aktuelle single, "Something You Love":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA