x

Nicklas Sahl klar med intens livevideo – og sommerturné


En sang om frygten for, hvad man kan have gjort af ærgerlige ting inden for et "forsvundet" tidsrum

Den populære, 22-årige sanger, sangskriver og guitarist Nicklas Sahl er klar med en ny livevideo optaget i ét take til sangen "If I Killed Your Night", hentet fra hans anmelderroste debut-ep Planets, som udkom i efteråret 2018 og gav han sangskriverprisen Carl-Prisen i kategorien "Årets komponist – pop". Samtidig kan Sahl offentliggøre en sommerturné til blandt andet en række festivaler. Se videoen ovenfor.

"If I Killed Your Night" handler om frygten for, hvad man mon kan have gjort af ærgerlige ting inden for et “forsvundet” tidsrum, og at dette kan resultere i lettere panikangst.

– Jeg voksede ikke op i et musikalsk hjem, men alligevel kom musikken som noget helt naturligt til mig og blev min store passion allerede fra syv-års alderen. Jeg var rigtig genert, da jeg var lille, men med en guitar i hånden blev jeg frygtløs, og på den måde blev min musik mit talerør og min safe zone, hvorigennem jeg selvsikkert kunne udtrykke, hvem jeg var. Sådan har jeg det på mange måder stadig den dag i dag, fortæller Nicklas Sahl, der allerede har spillet hundredevis af koncerter og blandt andet er inspireret af kunstnere som James Taylor, Paul Simon, Bon Iver og Francis and the Lights.

Nicklas Sahl har inden for det sidste år opnået stor succes, og hans single "New Eyes" er på mindre end et år blevet streamet mere end 12 millioner gange på Spotify, og også "Hero" og "Planets" er streamet mere end en million gange.

Sahl drog tidligere på året på sin første Danmarksturné og spillede i begyndelsen af maj på Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder var begejstret.

LÆS OGSÅ: En ægte popstjerne med rockstjerneattitude

Nicklas Sahl kan opleves følgende steder denne sommer:

30.05  JELLING MUSIKFESTIVAL, Jelling
06.07  NIBE FESTIVAL, Nibe
11.07  VIG FESTIVAL, Vig
18.07 MUSIK I LEJET, Tisvildeleje
19.07 SAMSØ FESTIVAL, Samsø
31.07  BORK FESTIVAL, Bork
07.08  SMUKFEST, Skanderborg
15.08  WONDERFESTIWALL, Allinge
17.08  SKODBORG PARKROCK, Rødding
24.08  HC ANDERSEN FESTIVAL, Odense
25.08  NEMOLAND, Christiania
06.09  VEJLE BYPARK, Vejle
07.09  RUN TO THE BEAT, Struer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA