x

Lewis Capaldi bliver jordet af Noel Gallagher – og reagerer

Lewis Capaldi bliver jordet af Noel Gallagher – og reagerer

"Dette er en drøm, der går i opfyldelse"

Noel Gallagher er kendt for sine skarpe udtalelser om mange af sine musikerkolleger, og nu har han også udtalt, hvad han synes om storhittende skotske Lewis Capaldi. Til dennes store begejstring.

Lørdag blev Gallagher interviewet af Radio X ved festivalen Heaton Park i hjembyen Manchester. Her blev han spurgt, om der var en sang fra de senere år, han ville ønske, han havde skrevet. Det var der ikke, svarede Gallagher efter en tænkepause og tilføjede: "Musik er noget fucking pikspilleri for tiden. Hvem er denne Capaldi-fyr? Hvem er den idiot?"

Artiklen fortsætter under videoen – Capaldi-snakken begynder 22:50

Gallaghers kommentar vækker begejstring hos Capaldi. I en Instagram-story, citeret af NME, udtaler han: "Jeg har fucking peaket – er blevet jordet af Noel Gallagher. Nummer 1-single – betyder ikke noget. Nummer 1-album – betyder ikke noget. Noel Gallagher har lige jordet mig. Dette er en drøm, der går i opfyldelse. Det er Fars Dag (det var fars dag i Storbritannien 15. juni, red.), og jeg bliver jordet af en mand, der kunne være min far. Jeg har aldrig været lykkeligere."

Lewis Capaldi ligger på fjerde uge på førstepladsen på den engelske hitliste med debutalbummet Divinely Uninspired to a Hellish Extent og havde tidligere på året syv uger som nummer 1 med singlen "Someone You Loved".

Noel Gallagher har med sit band Noel Gallagher's High Flying Birds netop udgivet ep'en Black Star Dancing og kan opleves på årets Roskilde Festival, mens Lewis Capaldi giver koncert i Forum Black Box 10. november.

LÆS OGSÅ: Lewis Capaldi opgraderer koncert

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA