x

Lewis Capaldi opgraderer koncert

Lewis Capaldi opgraderer koncert

Blev øjeblikkeligt udsolgt i Vega – rykker nu op i Forum Black Box

Den skotske sanger og sangskriver Lewis Capaldi har lige givet en anmelderrost koncert på Heartland Festival, og 10. november kommer han tilbage til landet. Det bliver dog ikke i Store Vega som først planlagt, for koncerten blev omgående udsolgt, da billetsalget begyndte fredag, og den er derfor rykket op i det noget større Forum Black Box samme dato. 

Den 22-årige skotte har fået en flyvende start på karrieren i Storbritannien. Tidligere på året lå hans single "Someone You Loved" nummer 1 på hitlisten i syv uger, hans debutalbum med den selvironiske titel Divinely Uninspired to a Hellish Extent er netop gået ind på førstepladsen, og i sidste måned solgte han 77.000 koncertbilletter i hjemlandet på 10 minutter.

LÆS OGSÅ: Nedbarberet og nøgent – hjertesorger på skotsk

Herhjemme går det også fremad, og efter tidligere at have spillet på Wonderfestiwall, i Lille Vega, på Heartland, varmet op for Sam Smith i Royal Arena og Bastille i Tap1 og optrådt til GAFFA-Prisen 2019 er Lewis Capaldi nu klar til at indtage Forum Black Box.

Under Heartland-koncerten fik Capaldi også sagt, at han spillede i Vega til november, men "der er allerede udsolgt", men der var han altså lidt for tidligt ude – men der blev altså udsolgt med det samme, da billetsalget åbnede, og koncerten derfor flyttet.

Koncerten i Forum Black Box er i øvrigt den første koncert, der er annonceret i Forum, efter at den tidligere lejer, BC Hospitality Group, opsagde sit lejemål med virkning fra ultimo marts. Nu drives Forum af selskabet Forum Cph ApS.

LÆS OGSÅ: Forums fremtid er uvis efter i aften – men ejer lover fortsat koncerter

Billetsalget til koncerten er i gang via ticketmaster.dk

LÆS OGSÅ: Stor stemme med befriende selvironi

Se en sjov teaservideo nedenfor:

Se Lewis Capaldi til GAFFA-Prisen 2019:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA