x

Lizzo væltede Roskilde – nu kommer hun tilbage til Danmark

Lizzo væltede Roskilde – nu kommer hun tilbage til Danmark

Efter sin meget roste optræden på dette års Roskilde Festival vender Lizzo tilbage til Danmark og giver koncert i Store Vega 19. november.

Den amerikanske sangerinde, rapper og fløjtenist Lizzo gav lørdag en koncert på Roskilde Festival, som GAFFA tildelte de maksimale seks stjerner. Hvis du gik glip af den oplevelse, eller du bare ikke kan få nok af Lizzo, får du en ny chance, når hun giver koncert i Store Vega den 19. november.

LÆS OGSÅ: Det her er Lizzos verden. Vi lever bare i den.

Den amerikanske rapper og sangerinde flyttede til Houston fra Minneapolis i en alder af ni år, hvor hun begyndte at lytte til gospel i hjemmet og tog fløjteundervisning. Fem år senere fik hun interesse for rap-genren. I en alder af 20 flyttede hun tilbage til Minneapolis og blev hurtigt en del af byens musikscene. I 2013 udgav hun sit debutalbum Lizzobangers, påvirket af både hiphop, r&b, soul og gospel, og det blev i 2015 fulgt op af Big Grrrl Small World. Albummet udgivet på Lizzos eget selskab BGSW og fik en fin modtagelse, hvilket førte til, at hun fik en pladekontrakt hos Atlantic Records, en del af multinationale Warner Music. Ligeledes fulgte turnéer som opvarmning for Haim og Florence + the Machine samt arbejde som vært på MTV-programmet Wonderland med liveperformances.

I 2017 fik Lizzo sit første større hit med singlen "Truth Hurts", og i 2019 har hun så for alvor fået et gennembrud på musikscenen med udgivelsen af sit tredje fuldlængde-album Cuz I Love You, der nåede en sjetteplads på den amerikanske Billboard-hitliste. Hun er samtidig blevet kendt som en fremtrædende repræsentant for den såkaldte kropspositivitets-bevægelse.

GAFFA bragte for nylig et åbenhjertigt interview med Lizzo, hvor hun blandt andet taler om sin periode som hjemløs og om at føle sig udenfor i skolen og som ung.

LÆS OGSÅ: LIZZO-interview: "Jeg er ikke en trend, jeg er et menneske."

Billetsalget til koncerten begynder 12. juli kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Varm op med en heftig optræden ved uddelingen af det nylige BET Awards:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA