x

Gigantisk Ed Sheeran-statue dukker op i Moskva

Gigantisk Ed Sheeran-statue dukker op i Moskva

Stor stjerne, stor statue

På fredag den 19. juli skal Ed Sheeran give koncert i Moskva, hans første i Rusland, og op til koncerten er der nu dukket en kæmpemæssig statue op af den britiske popstjerne i byens kendte park Gorky Park, skriver NME.

Det er den russiske streamingtjeneste Yandex Music, der står bag statuen, og ifølge en Twitter-bruger er statuen fem meter på den ene led (det fremgår ikke, om det er i højden eller længden, og der er ingen mennesker på fotos af den). Som det kan ses på billederne, viser den en liggende Sheeran iført T-shirt, shorts og solbriller. Skulpturen har dog ikke helt så mange tatoveringer som den rigtige Sheeran.

Ed Sheeran fortsætter sin turné og giver to udsolgte koncerter i Tusindårsskoven ved Odense 27. og 28. juli. Han har netop udgivet sit fjerde album, No. 6 Collaborations Project.

LÆS OGSÅ: En helt ny dimension af det Sheeranske univers

Skulpturen sender visse tanker i retning af de 10 meter høje skulpturer, som Michael Jacksons pladeselskab Epic Records placerede i 10 byer rundt om i verden i forbindelse med udgivelsen af Jackson-albummet HIStory i 1995, og statuen var også afbilledet på coveret. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA