x

Stevie Wonder udsolgt på 20 minutter

Stevie Wonder udsolgt på 20 minutter

Om det er X-factor-Martins forkærlighed for Stevie Wonders musikalske univers og den efterfølgende udbredelse af den blinde multiinstrumentalists genre, der har vakt interessen og Wonders koncert i Aalborg, eller om det er det faktum, at manden ikke har givet koncert i Danmark siden 1989, skal her være ladet usagt, men ikke desto mindre blev billetterne til Stevie Wonders koncer i Aalborg revet væk.

MetroXpress skriver i dag, at samtlige billetter til Stevie Wonders koncert i Gigantium i Aalborg den 17. september blev solgt på kun 20 minutter.

Der skulle da også være garanti for en decideret hit-parade den 17. september, hvor manden har mulighed for at dele ud af sine ikke mindre end 30 top ti hits og bevise, hvorfor han er løbet af sted med hele 25 Grammy Awards.

Stevie Wonder behersker både klaver, synthesizer, mundharmonika, congas, trommer, orgel, melodica og clarinet, men mon ikke han holder sig bag tangenterne, som han plejer.

Blandt Stevie Wonders mange hits kan nævnes: ”I Just Called To Say I Love You”, ”Signed, Sealed, Delivered I’m Yours” og ”Superstition”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA