x

Amy Winehouse har nedsat lungefunktion

Amy Winehouse har nedsat lungefunktion

Problemerne fortsætter med at vælte ned over den hårdtprøvede Amy Winehouse. Hendes kæderygning af både tobak og crack har resulteret i et såkaldt emfysem, luftansamlinger i lungevævet, dog kun i en tidlig fase. Det fortæller hendes far Mitch Winehouse til Sunday Mirror.

Emfysemet har givet Winehouse nedsat lungefunktion, så hendes lunger kun fungerer med 70 procent af det normale. Ifølge Mitch Winehouse en direkte følge af hendes massive crack- og tobaksrygning.

Amy Winehouse blev indlagt sidste mandag efter at være besvimet i sit hjem. Ifølge hendes far er hun nu blevet undersøgt på alle ender og kanter og er altså blevet diagnosticeret med et emfysem.

Mitch Winehouse fortæller videre, at Amy Winehouse i den svære tid får meget støtte af sin mand, Blake Fielder-Civil. Mange mener ellers, at Fielder-Civil har været til mere skade end gavn for sin kone. Manden er selv misbruger og afventer for tiden en dom for vold. Mitch Winehouse fortæller dog, at Fielder-Civil over for ham har undskyldt, at han har lokket Winehouse ind i stoffernes verden, og at han ”vil forsøge at gøre skaden god igen.” Samtidig fortæller Winehouse senior, at han har advaret Amy ”mod at hænge ud med typer som Pete Doherty.”

Ifølge Mitch Winehouse er det dog ikke det hårde turnéliv, der har været årsag til Amy Winehouses misbrug. Tværtimod. ”Hun skruer ned for sit misbrug, når hun skal på scenen. Det er, når hun ikke har haft noget at lave, at problemerne er begyndt”, fortæller han.

Mitch Winehouse fortæller videre, at der ifølge længerne ikke skulle være noget til hinder for, at Amy Winehouse kan optræde senere på ugen, hvor hun skal spille på Glastonbury-festivalen og ved den store hyldestkoncert i Hyde Park 27. juni i forbindelse med Nelson Mandelas 90-års fødselsdag.

Amy Winehouses hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA