x

Se Kygo-hyldest til Whitney Houston i glohed ny musikvideo


Videoen til Kygo-slash-Whitney Houstons fortolkning af "Higher Love" er netop kommet på gaden, og den er ret så... ja.... ehm... hvor kom vi egentlig fra? Se den her, hvis sommervarmen i sig selv ikke er garant for at kreere en lummer stemning der, hvor du sidder. 

Hvis du troede, musikvideoer indeholdende lycraklædte, dansende og svedende kvinder a la Eric Prydzs "Call On Me" hørte en forgangen tid til, så tyder noget på, at du måske har taget fejl. Der er i hvert fald rigeligt med dryppende sved og balle-udsyn i den netop udkomne video til – og hold nu fast – Kygos remix af Whitney Houstons cover af Steve Winwoods oprindelige megahit, "Higher Love". 

Remixet udkom som single tilbage i juni, men får nu altså visuelt akkompagnement. På nummeret kombineres lyden af Kygos velkendte tropiske house-toner med vokaler fra Houstons eget cover af Winwoods "Higher Love", som udelukkende var at finde på den japanske version af hendes tredje studioalbum, I'm Your Baby Tonight fra 1990. 

Kygo-udspillet er en af de få posthume udgivelser med Whitney Houston og således også den mest succesfulde af slagsen. Med blandt andet en andenplads på UK Singles Chart blev "Higher Love" den sang med højest placering på listen siden sangerindens "My Love is Your Love" fra 1999. 

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons efterladte planlægger hologram-turné og album

Ud over diverse numser har musikvideoen blandt andre Riverdale-stjernen Vanessa Morgan på rollelisten, mens den også indeholder referencer til Whitney Houstons eget bagkatalog, herunder videoen til hendes "I Wanna Dance With Somebody" fra 1987.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA