x

Ed Sheeran trækker stikket

Ed Sheeran trækker stikket

“Det har været en følelsesladet dag for mange af folkene backstage”

Ed Sheeran har annonceret, at han tager en pause på 18 måneder efter to år med turnéen Divide Tour. Sheeran fortalte sine fans under en koncert i mandags, at han trækker stikket for at tilbringe tid med sin familie og sin kone. Den 28-årige brite har optrådt med sin Divide Tour siden marts 2017, en tour, der er løbet op i 260 koncerter og blandt andet inkluderer sidste måneds to udsolgte koncerter i Odense med to gange 43.000 solgte billetter.

“Som I måske er klar over, har jeg været på Divide-turnéen i over to år nu, og dette er hele tourens sidste dag. Det er en meget bittersød fornemmelse. Jeg elsker, at I er her, og vi afslutter touren i Ipswich. Det her bliver min sidste koncert i de næste 18 måneder,” sagde Ed Sheeran til publikum på turnéens sidste stop i mandags.

Sheeran beskrev også turnéen som værende “vild”, og den har da også budt på koncerter i både Nord- og Sydamerika, New Zealand, Australien, Asien, Europa, Glastonbury og rekordstore optrædener på Wembley Stadium. 

“Jeg fik at vide, inden jeg gik på scenen, at jeg nu ved turnéens afslutning har spillet for ni millioner mennesker rundt om i verden. Det er den største turné nogensinde,” fortæller Sheeran til koncerten.

“Det har været en følelsesladet dag for mange af folkene backstage. Det føles lidt, på en underlig måde, som at slå op med en kæreste, man har været sammen med i flere år. Det lyder mærkeligt, men det har været en lang tour.”

LÆS OGSÅ: Nu tjener Ed Sheeran ikke penge på “Shape of You”

Ed Sheeran overdriver ikke, når han beskriver turnéen som “den største turné nogensinde”, da det i sidste uge blev offentliggjort, at turnéen har indtjent mere end 775,6 millioner dollars efter at have solgt 8,9 millioner billetter rundt om i verden. Den britiske popstjernes Divide Tour er dermed officielt verdens bedst-indtjenende turné nogensinde og har dermed overgået kunstnere som U2, Coldplay, Guns N’ Roses, The Rolling Stones og Madonna.

Sheeran vil nu tilbringe tid med konen Cherry Seaborn, der stadig arbejder som bogholder, mens hendes mand turnérer verden tynd. I juni udtalte Ed Sheeran, at han var villig til at ofre sin karriere de næste ti år, hvis han og Cherry skulle starte en familie.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA