x

Ny opsamling med Chemical Brothers

Ny opsamling med Chemical Brothers

Roskilde-aktuelle Chemcial Brothers er 1. september klar med en ny opsamlings-cd, der får titlen “Brotherhood” og består af en cd med gruppens største hits og en cd helliget duoens såkaldte “Electronic Battle Weapons 1-10”, en stribe remixes, der tidligere kun er udgivet på vinyl i små oplag.

Singleforløberen til “Brotherhood” bliver netop et af de såkaldte “Electronic Battle Weapons”, nærmere betegnet det tiende og sidste “våben”, der også har titlen “Midnight Madness”. Sangen udkommer som digital download 4. august. Den nye opsamling kommer til at indeholde 13 Chemical Brothers-singler og det nye nummer “Keep My Composure”, indspillet i samarbejde med Chemical Brothers’ yngre åndsfæller i Spank Rock.

Chemical Brothers albumdebuterede i 1995 med det stilskabende “Exit Planet Dust”, som straks markerede dem som nogle af bannerførerne inden for den såkaldte big beat-musik, en rockinspireret form af elektronisk dansemusik med, ja, store, hårde, dansegulvsappellerende beats, som også blandt andre Prodigy blev kendt for i samme periode.

Siden har Chemical Brothers udgivet yderligere fem studiealbum, senest “We Are The Night” fra juli 2007 samt opsamlingen “The Singles ’93-03”

”Brotherhood”-albummet indeholder følgende:
Cd1:
01. Galvanize
02. Hey Boy Hey Girl
03. Block Rockin' Beats
04. Do It Again
05. Believe
06. Star Guitar
07. Let Forever Be (Featuring Noel Gallagher)
08. Leave Home
09. Keep My Composure (Featuring Spank Rock)-
10. Saturate -
11. Out Of Control
12. The Golden Path – (Featuring The Flaming Lips)
13. Setting Sun – (Featuring Noel Gallagher)
14. Chemical Beats -

Cd2:
1-10 Electronic Battle Weapons

Chemical Brothers' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA