x

GAFFAs septembermagasin - på gaden i morgen!

GAFFAs septembermagasin - på gaden i morgen!

Efteråret lader (heldigvis) vente på sig, men snart er det tid til løvfald, kortere dage og indetid. Vi leverer den perfekte analoge og informative underholdning til den musikinteresserede læser, og i morgen har vi et nyt og propfyldt magasin på gaden.

Bliv klogere og nyd smukke eksklusive billeder, artikler, anbefalinger, anmeldelser og meget, meget mere, når du åbner for GAFFAs septemberudgave, hvor fine Christian Vium, forsanger i albumaktuelle Go Go Berlin, pryder forsiden. 

Go Go Berlin har været igennem en lang og markant transformation de seneste år. Processen har resulteret i det nye album The Ocean, hvor bandets klassiske rocklyd er erstattet med en mere eksperimenterende, poppet og ambient lyd - uden kompromiser. Det er fire år siden, at vi kvitterede med hele seks stjerner for Electric Lives, og nu gælder det altså The Ocean og fremtiden for et af Danmarks mest markante rockbands i nyere tid. 

Det nye album har fået fem flotte stjerner af vores anmelder Jens Dræby under overskriften "Go Go resten af verden" og han skriver blandt andet:

"Fra et rent popperspektiv har gutterne fra Silkeborg begået deres bedste album til dato. Med en tæskedyr og alsidig produktion lader bandet nu til at kunne lave lige den sang, de gerne vil. Fra Blue Vans Søren Christensen, der får Vium til at lyde som Benefits' Ilanguaq Lumholt på den episke "Love Me" til en besynderlig Empire of The Sun-pastiche på "Utah" også produceret af Christensen."

LÆS OGSÅ: Den nye Go Go Berlin-lyd fører formentlig til bandets endelige gennembrud

Ud over Go Go Berlin kan du også møde de danske dødsmetaldarlings Baest, der et år efter debutalbummet stadig formår at forvandle det meste de rører ved til guld. Kom også tæt på fantastiske og bundærlige Frank Carter fra Frank Carter & The Rattlesnakes, og skønne Maggie Rogers, der med sin stemme og poesi har taget hele verden med storm. Vi fejrer også 50-året for Janis Joplins eneste, danske koncert med et stort og fint portræt skrevet af Espen Strunk. 

Anskaf dig det trykte GAFFA magasin og sæt tempoet ned med analog underholdning og viden. Find det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også læse bladet online. Du kan ligeledes få GAFFA sendt direkte til døren for kun 29 kroner om måneden. På den måde støtter du også GAFFAs fremtid: TILMELD DIG HER.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA