Nyhed

FOTOUDSTILLING: Go Go Berlin i rødt skær

Udstillingen Lydbilleder fra en by tager dig helt tæt på Aarhus’ musikere

Billedet af rockgruppen Go Go Berlin er en del af en fotoserie, som var en del af juli 2015-udgaven af GAFFAs fysiske magasin, hvor gruppen også prydede forsiden.

Tilbage i 2015 havde bandet haft gang i deres karriere i hele fem år, hvor de i gennemsnit havde leveret cirka 130 koncerter om året. Men alligevel havde de overskud til at levere deres andet album, Electric Lives, som også gav anledning til et interview med GAFFAs Michael José Gonzalez. 

Bag det fængslende billede står GAFFAs fotograf Morten Rygaard, som fortæller, at han i samarbejde med rockgruppen ville fange et rock’n’roll-udtryk, fordi det var det, der på det tidspunkt virkelig indkapslede deres musik: 


- Vi talte sammen om, at vi gerne ville tilbage til de amerikanske rødder, hvor rock’n’roll stammer fra. Da drengene er fra Aarhus, ville vi gerne finde et sted, som ikke ligefrem udstrålede Aarhus, men hellere et sted der mindede om USA, fortæller Rygaard og fortsætter: 

- Under vores indledende samtale fandt vi ud af, at den grusgrav, hvor shootet endte med at finde sted, lige så godt kunne have ligget i USA. Drengene blev stylet med sort tøj, så de udstrålede rock’n’roll, og så havde jeg købt røg og flares, som resulterede i det her rock’n’roll- og amerikansk-inspirerede billede. 

GAFFA har fulgt Go Go Berlins karriere længe, og du kan finde flere billeder, interviews og anmeldelser fra GAFFAs arkiv lige her.


Fotoudstillingen finder sted fra den 3. oktober til den 24. oktober på Store Torv i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Go Go Berlin tog os med på en musikalsk rejse gennem den elektroniske undergrund

ANNONCE