Se Lewis Capaldis hjerteskærende “Someone You Loved”-video


Den nye musikvideo, denne gang med Lewis Capaldi selv, er udgivet et halvt år efter den første gang udkom med fætter Peter Capaldi foran kameraet.

Lewis Capaldi har udgivet en ny officiel musikvideo for hitsinglen “Someone You Loved”. En anden musikvideo til sangen udkom i første omgang i februar, hvor det var Lewis Capaldis fætter, Doctor Who-skuespilleren Peter Capaldi, der var frontmand i en video, der havde til formål at skabe opmærksomhed om organdonation.

Den skotske musikers nye officielle musikvideo for “Someone You Loved” handler denne gang ikke om organdonation, men om hjertesorg. I videoen vandrer Capaldi hvileløst og fortvivlet rundt på tågede gader efter et brud og kan ikke modstå at forfølge sin eks-kæreste.

LÆS OGSÅ: "Hvem gider betale for at høre en tyk skotsk fyr råbe i en mikrofon?"

Lewis Capaldi, der optrådte til GAFFA-Prisen i Odense i marts, brugte seks måneder på at skrive singlen “Someone You Loved”.

“Mange mennesker siger, at de bedste sange bare falder ned i skødet på en, og at de er de nemmeste at skrive og tager kortest tid: Det er jeg fuldkommen uenig i. Jeg tror, mine bedste sange kommer, når jeg sidder ved klaveret og hamrer mit hoved mod muren i timevis for at finde en god melodi,” har Capaldi udtalt til NME.

LÆS OGSÅ: Nedbarberet og nøgent – hjertesorger på skotsk

Hittet “Someone You Loved” kommer fra Capaldis debutplade Divinely Uninspired to a Hellish Extent, der modtog fire fine stjerner af vores anmelder. Den skotske verdensstjerne aflyste sin koncert på dette års Smukfest, men lovede i samme ombæring at optræde på festivalen i 2020. Han sang også på dette års Heartland Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA