x

Mew giver jubilæumskoncert

Mew giver jubilæumskoncert

I 2020 spiller bandet jubilæumskoncert i K.B. Hallen

Næste år er det 15 år siden, at Mew udgav albummet And the Glass Handed Kites. Dette markeres med en jubilæumsturné, hvor bandet for første gang nogensinde vil fremføre hele pladen i sin helhed live foran et publikum. Mew kan opleves den 16. maj i K.B. Hallen i København, når Jonas Bjerre, Johan Wohlert og Silas Graae på dansk grund optræder med hele albummet, der blandt andet indeholder hits som “Apocalypso”, “The Zookeeper’s Boy” og “Special”.

And The Glass Handed Kites blev ved sin udgivelse i 2005 internationalt anmelderrost og anerkendt, og pladen blev af vores redaktion kåret som det bedste danske album i 2005. Pladen satte for alvor Mew på musik-verdenskortet og vandt desuden fire Danish Music Awards i 2006, herunder for "Årets Album". And The Glass Handed Kites er Mews fjerde albumudgivelse og efterfølgeren til det kommercielle gennembrud, Frengers, fra 2003. Et album, Mew turnerede med i sin helhed sidste år.

LÆS OGSÅ: Bundsolid albumkoncert med mesterværk på sætlisten

Det succesfulde album er dog aldrig blevet fremført fra ende til anden før, men dette vil ændre sig med den kommende jubilæumsturné, der går rundt i Norden og Storbritannien og også vil byde på sjældne b-sider fra jubilæumsalbummets indspilningsperiode samt publikumsfavoritter, heraf nogle, der ikke tidligere er fremført live. 

Mew har syv studiealbums under bæltet samt adskillige single-udgivelser og b-sider bag sig. Det seneste album er Visuals fra 2017.

Billetter til Mews jubilæumskoncert i K.B. Hallen kan fra den 7. september købes her.

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA