x

Kylie går i hundene

Kylie går i hundene

Kylie Minogue bidrager med det nye nummer ”Whenever You Feel Like It” til den kommende filmudgave af tegnefilmen om hunden med grønlænderstemmen.

”Whenever You Feel Like It” var egentlig tænkt som et nummer på Kylies forrige album ”Light Years”, men det blev vraget. Det var så tænkt som et af numrene på Kylies seneste album ”Fever”, men dér blev det også vraget i sidste øjeblik for at gøre plads til nummeret "Come In To My World".

Filmen ”Scooby Doo” har premierer til sommer, og på rollelisten finder man teen-flick-stjerner som Freddie Prinze Jr, Sarah Michelle Gellar og manden med den lige så romantiske stemme som Scooby Doo, nemlig Rowan Atkinson. Det amerikanske party-rock-surf-skate-band Sugar Ray medvirker også i filmen i en såkaldt cameo-rolle.

Soundtracket kommer ud over dejli’ Kylie også til at indeholde numre med Outkast, Lil’ Romeo, Uncle Kracker, Baha Men, Sugar Ray og punkbandet MxPx, der står for tema-melodien med nummeret "Scooby-Doo, Where Are You?", som også Shaggy giver sit bud på med "Shaggy, Where Are You?"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA