Nyhed

Lyt: Kylie Minogue er tilbage med ny single og kommende album

GAFFA.dk – alt om musik

Den australske sangerinde Kylie Minogue vender tilbage til diskomusikken på ny single, som er forløber for et kommende album.

Disco er titlen på et nyt album af popikonet Kylie Minogue, som udkommer den 6. november og bliver hendes i alt 15. studiealbum fra og med debuten i 1988. Det har den 52-årige australske sangerinde netop annonceret, hvor hun også har delt en ny single ved navn "Say Something". Den kan du lytte til nedenfor. 

Sangen er stærkt inspireret af diskomusik fra 80'erne og er produceret af Minogues mangeårige samarbejdspartner Richard "Biff" Stannard, som også har produceret hits for blandt andre Spice Girls, U2 og Diplo.


Disco er hendes første album siden country-albummet Golden fra 2018, et udspil, som ikke begejstrede GAFFAs anmelder synderligt. Albummet fik to stjerner og disse ord med på vejen:

"Sangene til det nye album Golden var i første omgang skrevet som klassiske Kylie-synth-pop-dance numre, men efter at indspilningerne blev rykket til Nashville, fik de alle en knivspids country eller to. Dog ikke mere, end at albummet fortsat først og fremmest spiller på den brede mainstream pop-bane, og når det er der, man spiller, er det de catchy ørehængere, der tæller. De glimrer dog ved deres fravær, og selv efter mange gennemlytninger har jeg ikke taget mig selv i at have fået nogle af numrene på hjernen," skrev anmelderen.

Lyt til "Say Something". 


 

ANNONCE