x

Lambchop også til Aalborg

Lambchop også til Aalborg

Billeder: Mikkel Elbech, fra koncerten på VoxHall i juli 2007

GAFFA kunne i går oplyse, at Nashville-gruppen Lambchop gæster Vega i København 18. november. Nu oplyser Studenterhuset i Aalborg så, at gruppen også kommer forbi Aalborg dagen efter, altså 19. november, til gruppens første koncert i Nordjylland.

Lambchop er blevet kendt for deres særegne blanding af country, rock, elegante arrangementer og forsanger Kurt Wagners dybe, talesyngende stemme og komplekse tekster.

Lambchop drager ud på en turné, hvor de spiller numre fra hele deres store bagkatalog, der indtil videre tæller otte studiealbum og en række ep’er og sideprojekter.

Lambchops lineup består af omkring 10 musikere – det går lidt op og ned – og deres mange koncerter i Danmark har altid fået flotte anmeldelser i GAFFA. Karaktergennemsnittet for fire koncerter er 4,5 stjerner. To gange fem stjerner på VoxHall i Århus og to gange fire stjerner på Vega.

Om det betyder, at gruppen er bedre i provinsen, eller om de københavnske anmeldere er mere kritiske, melder historien dog ikke noget om, men i hvert fald bliver den seneste danske koncert, på VoxHall i juli 2007, beskrevet med ordene: "bundsolid koncertoplevelse".

Billetsalget er netop gået i gang på GAFFA Billet.

Køb billet på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA