x

Celine Dion giver koncert i Danmark

Celine Dion giver koncert i Danmark

Verdensstjernen gæster Royal Arena den 31. august

Med mere end 250 millioner solgte album er canadiske Celine Dion en af verdenshistoriens bedst sælgende kunstnere. Nu kan danske fans se frem til at se superstjernen i levende live, når hun den 31. august i det nye år gæster Royal Arena i København som en del af sin Courage World Tour.

Popdivaen kommer forbi Danmark som en del af en massiv verdensturné, som følger i kølvandet på annonceringen af udgivelsen af albummet Courage den 15. november, hendes første engelsksprogede plade i seks år.  Ud over København gæster Dion godt og vel 100 andre byer. Verdensturnéen er den 14. af slagsen og blev sparket i gang i hjemlandet Canada i Quebec den 18. september. 

Det siger sig selv, at det ikke er hvem som helst, som gæster det ganske, danske land. Under bæltet har Dion blandt andet over en 35 år lang karriere solgt førnævnte 250 millioner album, modtaget fem Grammy-priser, syv American Music Awards og to Oscars, og i 2004 fik hun overrakt en Diamond-pris som den bedst sælgende kvindelige performer nogensinde. 

Fans har allerede fået en forsmag på det kommende album med singlerne "Imperfections", "Lying Down" og senest titelsangen "Courage". 

Sidst Celine Dion gæstede Danmark, var ligeledes i Royal Arena, da hun i 2017 modtog fem ud af seks stjerner af vores anmelder. 

LÆS OGSÅ: Sukkersøde Celine sang solen i sænk

Billetsalget starter fredag den 4. oktober klokken 10.00, og hvis sidste gang, Dion gæstede Danmark er noget at dømme ud fra, skal man være på dupperne. Her blev billetterne nemlig revet væk på få minutter. Billetter kan erhverves via linket her.

Hør titelsangen fra det kommende album herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA