x

Kanye West udsætter nyt album

Kanye West udsætter nyt album

Rap-stjernens niende soloalbum bliver ikke udgivet i morgen alligevel, ifølge flere kilder.

Der har været flere forholdsvis tydelige ledetråde, der alle indikerede, at Kanye Wests nyeste album Jesus Is King ville blive udgivet i morgen den 27. september. Nu er der dog flere kilder, der arbejder tæt med Kanye og den nye plade, som udtaler, at det nye album ikke udkommer i morgen alligevel, ifølge Rolling Stone.

LÆS OGSÅ: Kid Cudi og Kanye West planlægger nyt Kids See Ghosts-album

Kanye annoncerede selv for nyligt til et af sine Sunday Service-arrangementer, at Jesus Is King var lige på trapperne, og at pladen ville blive udgivet den 27. september, altså i morgen. Derudover har Kanyes kone Kim Kardashian adskillige gange annonceret på Twitter, at albummet ville se dagens lys i morgen. Blandt andet delte hun et billede med en trackliste, albumtitel og udgivelsesdato den 27. september, som Kanye senere bekræftede på sin egen hjemmeside.

Jesus Is King forventes at være en stærkt gospel-inspireret affære i kølvandet på Kanyes Sunday Service-optrædener samt den bibelske trackliste. Det er dog ikke til at sige, hvad der nu vil ske med det nye album.

Kanye West har efterhånden for vane at annoncere et nyt album, for derefter at udskyde udgivelsesdatoen, eller slet ikke udgive noget album. Sidste år annoncerede hiphop-stjernen, at et nyt album med titlen Yandhi ville udkomme sidste september, men først blev udgivelsesdatoen skubbet til november, hvorefter pladen endte med aldrig at udkomme.

LÆS OGSÅ: Kanye og Bon Iver gæster på ny Francis and the Lights-sang

“Jeg har indset, at det nye album, jeg har arbejdet på ikke er klar endnu. Jeg annoncerer udgivelsesdatoen, når det er færdigt. Tak for forståelsen,” skrev Kanye dengang på sin Twitter. Nu får Jesus Is King, der forventes at være et helt andet projekt, tilsyneladende samme behandling og er nu udskudt på ubestemt tid.

Beslutningen om at udskyde Jesus Is King er sket sideløbende med et møde, som Kanye har haft med cheferne fra sit pladeselskab, Def Jam, skriver Rolling Stone.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA