x

Adele og Beyoncé synger for første gang på samme sang

Adele og Beyoncé synger for første gang på samme sang

Synger på nyt nummer med OneRepublic – med Chris Martin på klaver

For første gang synger de to megastjerner Adele og Beyoncé på en sang sammen. Det er dog et nummer med et helt tredje navn, OneRepublic, og som om der ikke var stjernedrys nok på, medvirker også Coldplays sanger Chris Martin på nummeret – på en klaversolo i mellemstykket. Det fortæller OneRepublics sanger Ryan Tedder kort i et interview til New York-radiostationen Z100 i en Twitter-video, skriver NME.

Interviewet blev foretaget ved velgørenhedsfestivalen Global Citizen i New York i weekenden, og det endnu unavngivne nummer er at finde på OneRepublics kommende album, der udkommer næste år. Mere ville Ryan Tedder dog ikke fortælle i interviewet.

Artiklen fortsætter under videoen

Ryan Tedder har tidligere både skrevet og produceret sange til og med Adele og Beyoncé, blandt andre Adeles "Rumour Has It" og Beyoncés "Halo", ligesom Beyoncé og Coldplay arbejdede sammen på Coldplay-singlen "Hymn for the Weekend" og optrådte sammen til Super Bowl i 2016.

Adele og Beyoncé har tidligere rost hinanden i høje toner, og da Adele i 2017 vandt en Grammy for årets bedste album foran blandt andre Beyoncé, brugte hun en stor del af sin takketale på at hylde Beyoncé.

Adele arbejder for tiden på sit fjerde album, der ifølge NME ventes ude inden årsskiftet og bliver hendes første album siden 25 fra 2015. Beyoncé udgav i juli albummet The Lion King: The Gift med musik fra og inspireret af live action-remaket af filmen The Lion King, sange med hende selv og en lang række gæster.

LÆS OGSÅ: Løvernes dronning overstråles af kollegaerne

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA