x

Nick Cave giver dybfølt råd om kropspositivitet til 16-årig fan

Nick Cave giver dybfølt råd om kropspositivitet til 16-årig fan

“Sårbarhed er det, der tillader os at komme tættere på hinanden”

Nick Cave har åbenhjertigt givet råd om kropspositivitet og mental sundhed til en ung fan, der havde sendt et spørgsmål ind på Caves Red Hand Files hjemmeside, hvor The Bad Seeds-frontmanden får tilsendt hundredevis af spørgsmål fra fans om alt mellem himmel og jord, skriver NME.

En ung fan ved navn Barbara fra Italien har spurgt Cave til råds om, hvordan man skal opføre sig, når man er sammen med folk, og hvordan hun kan se på sig selv mere positivt i forhold til sit kropsbillede.

“Jeg har det meget dårligt med mig selv. Jeg kan ikke se noget positivt ved min krop, jeg hader at se på mig selv i spejlet, og det piner mig meget. Jeg føler, at alle andre er bedre end mig, selvom jeg har gjort nogle ret vigtige ting af kun at være 16 år. Hvordan skal jeg opføre mig? Hvad kan jeg gøre for mig selv?” spørger Barbara.

Nick Cave har givet et langt og åbenhjertigt svar på dette fan-spørgsmål, hvor han lægger ud med at takke afsenderen for, at “betro ham med så modigt og dybfølt spørgsmål,” og mindes blandt andet hans egne teenage-kropsproblemer samt forsikrer hende om, at det er meget normalt at have det på den måde.

LÆS OGSÅ: Meningsfuldt møde med menigheden

“Jeg tog mig den frihed at tale om dette med en række af mine kvindelige venner og der var ikke én eneste af dem, der ikke blev virkelig berørt af din ærlighed og ikke forstod præcist, hvad du talte om,” skriver Cave som svar.

“Det virker til, at du ikke er alene om at betragte spejlet som din fjende, men du er unik i din åbenhed og ærlighed omkring dit forhold til det.”

Nick Cave, der selv mistede sin søn Arthur i 2015, fortsætter med at tale om vigtigheden ved sårbarhed:

“Sårbarhed er det, der tillader os at komme tættere på hinanden og det, der gør, at vi kan indse, at andre mennesker føler det samme ubehag og besvær med sig selv og med deres plads i verden. Sårbarhed er kilden til medfølelse og kan være en superkraft, et specielt syn, der tillader os at se den skælvende, såret indre verden, som de fleste af os bærer rundt på.”

Læs hele det åbenhjertige svar her.

Nick Cave & The Bad Seeds udgav i sidste uge pladen Ghosteen, der blev tildelt fem ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Cave lukker lyset ind på besættende dobbeltalbum


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA