x

The Minds of 99 klar med ny single – på engelsk

The Minds of 99 klar med ny single – på engelsk

Mere elektropoppet end vanligt

The Minds of 99 har netop udgivet en ny single, "1, 2, 3, 4", og som noget nyt synger Niels Brandt på engelsk. Sangen er desuden noget mere elektropoppet og mindre rocket end vanligt fra gruppen. Hør "1, 2, 3, 4" nedenfor.

Sangen er første udspil fra The Minds of 99, siden anden halvdel af albummet Solkongen udkom i februar 2018, men om det er en forsmag på et nyt album eller en enkeltstående affære, og om gruppen vil blive ved med at synge på engelsk, er endnu uvist. Sangen indeholder dog linjer som "This is a test” og “I know I’m second best", så hvis man skal tage disse bogstaveligt, er der måske tale om en prøveballon.

Omvendt udtaler Niels Brandt: ”Bandet er på vej ind i en ny tid. Vi har det helt vildt oven i vores hoveder,” så det bliver spændende at følge gruppen i den kommende tid. 

The Minds of 99 er nomineret til fem Danish Music Awards til showet, der finder sted i KB Hallen 17. oktober, og hvor bandet også spiller live.

Gruppen spiller fire arenakoncerter i Aalborg, Aarhus, Odense og til sidst Royal Arena, hvor alle koncerter bortset fra Jyske Bank Arena i Odense 22. november er udsolgt.

LÆS OGSÅ: Vær med til at vælge opvarmnings-band for Minds of 99

Hør "1, 2, 3, 4":

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA