x

Vær med til at vælge opvarmnings-band for Minds of 99

Vær med til at vælge opvarmnings-band for Minds of 99

Talentkonkurrencen Tak Rock Band Battle har bevæget sig ind i sine afgørende faser, og nu kan du være med til at bestemme, hvilket upcoming band der får æren for at varme op for The Minds of 99 til deres udsolgte koncert i Royal Arena den 23. november foran 16.000 brandvarme koncertgængere.

Tilbage i maj søsatte Royal-koncernen årets Tak Rock Band Battle i samarbejde med det, der efterhånden kan betegnes som et af Danmarks største rockbands: The Minds of 99. Siden da har håbefulde bands landet over haft mulighed for at byde ind med deres kunst i håbet om at være de heldige, som løber af sted med den altoverskyggende præmie: at få lov til at varme op for Minds, når solkongerne gæster hovedstaden og 16.000 publikummer i Royal Arena den 23. november. 

Konkurrencen har nu nået sit næste skridt, og de 27 tilbageværende bands, som alle er blevet udvalgt af Minds selv, kan nu se frem til at kæmpe om deltagelse i konkurrencens videre færd. Og du kan give dit besyv med!

De indledende runder afholdes nemlig på otte spillesteder landet over, hvor det er op til publikum at vælge ét vinderband hver sted, som så går videre til en såkaldt Digital Band Battle. Herefter går fem bands videre til finalen i Pumpehuset den 4. november, hvor Niels Brandt og co. vil sidde i dommerpanelet for at sikre, at det helt rigtige act skal opvarme for dem. 

LÆS OGSÅ: Alle nomineringer til Danish Music Awards på plads

De indledende runder finder sted den 9. oktober samt over to aftener den 16 og 17. oktober på Hard Rock Cafe i København, og nedenfor kan du se den fulde oversigt samt de deltagende bands:

9. oktober

Maskinhallen, Frederikshavn
2nd Strike, Unka Fanka, Daniel Jul & Dem Fra Jylland

Walthers Musikcafe, Skanderborg
MUIRHEADS, Freddie Lane, Trees In Toronto

Scene 7, Herning
KJURIOUS, Regn, The Agreement

Pit Stop, Kolding
ELO KAY, Yör & U, Blue Minds

Fatter Eskil, Aarhus
UNDERTEKST, Power Mode, Twin Dive

Posten / Dexter, Odense
Doe Joe, MAWIC, Halcyon Hope

Kammarateriet, Svendborg
KALASET, Shred, Malstrøm

16. og 17. oktober

Hard Rock Cafe, København, 16. oktober
Høker, Elijah Okello, Joyce

Hard Rock Cafe, København, 17. oktober
ARES, Josa Barck, graa

Der trækkes desuden lod hos hvert arrangement om to billetter til den udsolgte Minds-koncert i Royal Arena blandt publikum, så der er god grund til at komme af sted og støtte de lokale acts. 

Tak Rock-initiativet er som nævnt Royals hyldest og støtte til den danske rockscene og har eksisteret siden 2010. Igennem de sidste ni år har intiativet stået bag flere forskellige former for arrangementer givet en hjælpende hånd til mindre, upcoming bands ved at give dem scener at spille på og mennesker at spille for, heriblandt på Spot Festival, Copenhell og Smukfest. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA