x

Papa Roach giver koncert i Danmark

Papa Roach giver koncert i Danmark

Papa Roach har netop annonceret en større europaturné og kommer i den forbindelse også til Danmark og Store Vega den 18. marts i det nye år.

Papa Roach kan ikke beskyldes for at ligge på den lade side. Efter at have gennemført en massiv arena-tour med rock-kollegaerne Shinedown i oktober, samt deres største turné i hjemlandet nogensinde over sommeren, annoncerer amerikanerne nu endnu et skud på turnerings-stammen: en stor europaturné, som bringer dem til 14 lande, heriblandt Danmark og Store Vega i København den 18. marts i 2020. Koncerten i Danmark står som nu for sidste stop på turnéen, som skydes i gang den 16. februar i Barcelona. 

Papa Roach, som i dag består af Jacoby Shaddix på vokal, Jerry Horton på guitar, Tobin Esperance på bas og Tony Palermo på trommer, har Hollywood Undead med på karavanen. 

– Den her tour skulle vi have begivet os ud på forlængst! Fans har i lang tid nu plaget os om at spille med drengene fra Hollywood Undead – så nu giver vi simpelthen folket, hvad de vil have. 

Europa har lagt grund til nogle af vores favoritshows gennem tiden, og energien derovre er altid sindssyg. Vi kan ikke vente, udtaler frontmanden Shaddix.

LÆS OGSÅ: Five Finger Death Punch og Papa Roach og Devil You Know: Tap1, København

Papa Roach har i over 25 år været en fast bestanddel på den alternative rockscene, og især ved årtusindskiftet positionerede de sig i mainstreamens bevidsthed med den ængstelige teenager-hymne og megahittet "Last Resort". Derudover har amerikanerne solgt over 20 millioner album verden over og har æren af at have haft seks #1 hitsingler på bevidstheden. 

Bandet udgav senest Who Do You Trust? fra januar i år, hvoraf singlerne "Elevate", "Come Around" samt titelnummeret har fået hyppig airplay på diverse amerikanske rockstationer.

Bandet har gæstet Danmark ad flere omgange, og vi anmeldte dem senest sammen med Five Finger Death Punch og Devil You Know i 2015, hvor hele koncertarrangementet blev kvitteret for med fire ud af seks stjerner. 

Billetsalget skydes i gang nu fredag den 1. november klokken 10.00 på Vegas hjemmeside. Billetkøb kan tilgås via linket her. 

Hør titelnummeret fra Who Do You Trust? her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA