x

Kind Of Girl på vej med debut

Kind Of Girl på vej med debut

Den københavnske gruppe Kind Of Girl fik sidste år et pænt radiohit med den selvudgivne single ” “Slave To Your Charms”, og nu er de på vej med debutalbummet, som udkommer 8. september på gruppens eget selskab og får titlen ”Lonely In A Modern Way”.

Kind Of Girl spiller iørefaldende poprock med både kant, støj, mere drømmende passager og en markant kvindevokal i front. Blandt inspirationskilderne kan nævnes navne som Tori Amos, Kent, Garbage og Joan As Police Woman. Gruppen har allerede opnået en vis opmærksomhed i udlandet. I løbet af det seneste år er to af deres numre for eksempel ifølge deres PR-agent blevet downloadet hele 2,2 millioner gange fra hjemmesiden last.fm. Deres sange er ligeledes playlistet på mere end 200 radiostationer verden over. Og via MySpace er det lykkedes Kind Of Girl at få management-aftaler i foreløbigt England, Holland, Kina og Canada, ligesom bandets musik bliver spillet på en række engelske radiostationer, heriblandt BBC.

Kind Of Girl består af sangerinden, sangskriveren og guitaristen Sissel O, bassisten, korsangeren, arrangøren og produceren Jesper, keyboardspilleren og korsangeren Søren samt Jesper, der er gruppens manager, som ifølge gruppen gør et så stort arbejde for dem, at han bør betragtes som et fuldgyldigt medlem af bandet.

Kind Of Girl på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA