x

VIDEO: Foruroligende og flot sci-fi fra Phlake


Phlake har begået en flot og foruroligende musikvideo til nummeret "Baby Steps"

"Baby Steps" er Phlakes seneste single, og den udkom dagen før duoens stort anlagte koncert i Royal Arena, og for tiden er det den mest spillede sang på P3. Sangen er blevet til i samarbejde med Mercedes The Virus, og den bold er i den grad blevet grebet af gutterne i Phlake.

Billedsiden til nummeret introducerer hovedkarakteren, som bliver spillet af den franske danser Elie Autin, og hvordan han bliver inficeret af en ondartet virus. Virussen spreder sig gennem et art ansigtsfilter, og langsomt tager den fuld kontrol over hovedkarakterens krop. I slutningen af videoen står Phlake ansigt til ansigt med en enorm og animeret manifestation af sygdommen. Science-fiction-viben gennemsyrer alle 169 sekunders video og lyd. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie

─ Vi udvikler os kun som mennesker, når vi tillader os selv at være åbne for indflydelser fra omverdenen, siger Phlake om symbolikken bag videoen i en pressemeddelelse.

Phlake har med hits som "Pregnant", "IKEA Episodes" og "The Rascal" for længst manifesteret sig som et af landets tungeste popnavne. De har også gjort det til en vane at udsælge koncerter i udlandet, herunder i Amsterdam, Berlin og London og spiller også hyppigt for store publikumsmasser herhjemme. Phlakes debutalbum hedder Slush Hours og udkom i 2016, og det blev i 2017 fulgt op af Weird Invitations.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA