x

Hayseed Dixie spiller i Danmark

Hayseed Dixie spiller i Danmark

Til foråret giver Hayseed Dixie koncert på Sjælland

Den 28. maj 2020 rammer Hayseed Dixies turné Helsingør, når grass-rockerne indtager Kulturværftet og giver koncert. Konceptet i Hayseed Dixie har rødder i bluegrass-genren, men kvartetten har formået at fortolke nogle af musikhistoriens største rocksange og på den måde kreeret deres egen genre. Det startede i 2001 med A Hillbilly Tribute to AC/DC, men gruppen har også lavet coverversioner af sange fra blandt andet Led Zeppelin, Queen, Motörhead, Black Sabbath og Van Halen. Gruppen skriver også originale numre. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Hayseed Dixie: Killer Grass

Hayseed Dixie har altså efterhånden 19 år på bagen og har allerede udgivet hele 15 album. Når gruppen kommer til Helsingør næste forår, bliver det med det sekstende album, Grassed from the Past, i bagagen. Hayseed Dixie er også et meget aktivt live-band, med mere end hele 1500 liveshows på bagen. 

Da Hayseed Dixie spillede på Tønder Festival i 2015, blev det til en lidt lunken anmeldelse i GAFFA, og koncerten fik beskedne tre ud af seks stjerner.

"Desværre blev koncerten på Tønder, hvor Hayeed Dixie to gange tidligere har været et populært trækplaster, overskygget af vejret, som ikke var på hverken bandets og slet ikke publikums side. Der skulle derfor mere end smagløse batikfarvede T-shirts, vandede vittigheder og hullede overalls til for at trænge igennem muren af regnslag og Gore-tex", lød noget af argumentationen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Hayseed Dixie: Tønder Festival, Open Air

Billetter til showet kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA