x

The 1975 udskyder album

The 1975 udskyder album

Bandets fjerde album kommer først til april

Det var meningen, at The 1975 skulle udgive deres fjerde album, Notes on a Conditional Form, den 21. februar, men nu fortæller sanger Matty Healy, at albummet bliver udskudt to måneder, til den 24. april.

På Instagram Live, her citeret af NME, udtaler han: "Jeg er ked af at svigte jer. Vi har afsluttet vores album, så vi har haft virkelig travlt. Det tager tre måneder eller noget i den stil at få lavet en vinylplade rent fysisk, så den kommer ud den 24. april, tror jeg. Jeg beklager, hvis det er irriterende eller noget."

LÆS OGSÅ: The 1975-interview: Undersøgelsen af sandheden i livet

Han siger videre, at han er "virkelig stolt" af det nye album, og at bandet "elsker det". Han tilføjer, at gruppen vil udgive yderligere fire sange fra albummet, inden det udkommer. Der er allerede udsendt tre numre, herunder åbningssangen "The 1975", som består af en tale af den svenske klimaaktivist Greta Thunberg med underlægningsmusik af bandet. Udgivelsen vil komme til at indeholde hele 22 numre ifølge Apple Music.

The 1975's seneste album var A Brief Inquiry into Online Relationships fra november 2018. Albummet toppede hitlisten i hjemlandet England, modtog en Brit Award som British Album of the Year og fik generelt flotte anmeldelser. GAFFAs anmelder var dog mindre imponeret.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Helt igennem egodrevet rodebutik

Varm op med bandets seneste singleforløber fra det kommende album, "Frail State of Mind":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA