x

Los Lobos udgiver børneplade

Los Lobos udgiver børneplade

Los Lobos lukker deres kontrakt med det Disney-ejede selskab Hollywood Records med udgivelsen af et album med gruppens fortolkninger af Disney-klassikere, skriver Reuters. Men bare rolig, for som saxofonist og keyboardspiller Steve Berlin forsikrer:

"Albummet lyder overhovedet ikke som en børneplade. Det lyder bare som Los Lobos, der spiller funky gamle sange, så jeg forestiller mig, at vi på sigt vil integrere nogle af sangene (i live-sætlisterne, red.)".

Det er ikke første gang, Los Lobos bedriver "børnemusik". I 1988 bidrog de til pladen "Stay Awake: Various Interpretations of Music from Vintage Disney Films" med en fortolkning af nummeret "I Wanna Be Like You (The Monkey Song)", og i 1995 udsendte de "Music for Papa's Dream". På den kommende plade vil man kunne høre fortolkninger af eksempelvis "When You Wish Upon a Star" og "Zip-A-Dee-Doo-Dah".

Til gengæld er der ikke umiddelbare udsigter til en regulær Los Lobos-plade til at følge op på "The Town and the City" fra 2006. Berlin siger:

"Vi komponerer på den måde, at ingen skriver noget, før der virkelig er grund til det. Så vi er ikke engang i planlægningsfasen, men vi prøver på at finde ud af, hvad en plade betyder længere". Han fortsætter:

"Jeg kan forsikre dig for, at vores næste kontrakt ikke vil blive som den sidste vi underskrev. Vi har haft kontrakt med det ene eller det andet pladeselskab gennem alle årene og ejer ikke ret meget af vores musik. Uanset hvad den næste kontrakt bliver, skal vi have ejerskabet. Jeg synes ikke nogen i dag burde give andre ejerskab over den musik, de skaber. Hele paradigmet er opløst, eller burde være det".

Bandets hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA