x

Kaos ved Butthole Surfers-koncert i New York

Kaos ved Butthole Surfers-koncert i New York

For fans af det amerikanske punk/alternative/psychedelia/osv-band Butthole Surfers var glæden stor, da nyheden kom om, at deres 08-tour ville blive med originalbesætningen, som ikke havde været samlet siden 1989. Bandet var i tirsdags nået til Webster Hall i New York, og surferne præsenterede, efter sigende, publikum for et sæt pakket med de mest populære numre bagkataloget.

Undervejs synes frontmand Gibby Haynes dog tilsyneladende, at der var problemer med lyden og bad lydmanden gøre noget ved det. Men lydmanden mente åbenbart, at lyden var, som den skulle være, og svarede på Haynes’ forespørgsel ved at rejse den lange finger – og så brød helvede løs: Gibby hoppede på manden med knapperne og slog en ølflaske i hovedet på ham.

Publikum kvitterede med en højlydt jubel, men Haynes blev eskorteret væk af stedets vagter. Resten af bandet fortsatte koncerten, nu med guitarist Paul Leary ved mikrofonen. Selvom publikum trofast forsøgte at kalde Haynes tilbage på scenen, så dukkede han først op igen, da bandet efterfølgende holdt after party, og han var efter sigende i ganske godt humør.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA